Vaartweg 24 A, Hilversum + (0)612706373

Verzendinformatie

Style Boutique Hilversum  Verzendinformatie

Verzendinformatie

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Alle pakketten van Style-boutique.nl worden aangetekend verzonden met pakketdienst PostNL. Zodra het pakket is verzonden ontvang je per email de Track & Trace code. Bij de bezorging dient de ontvanger een handtekening voor ontvangst te zetten.

Gratis verzenden binnen Nederland bij afname artikel
Style-boutique.nl levert aan klanten binnen Nederland en aan internationale klanten. De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis voor alle bestellingen. Mocht je het item willen retourneren dan zijn de retourkosten voor uw rekening.

 

Verzenden naar overige landen
Style-boutique.nl bezorgt ook internationaal. Europese klanten betalen de verzendkosten conform het tarief van PostNL.

 

Verzenden met Track & Trace
We verzenden alle bestellingen met Track & Trace code en handtekening voor ontvangst. Dit gebeurt via PostNL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. Mochten wij hier om bepaalde redenen van afwijken dan krijg je hiervan via e-mail een bericht.

 

Niet thuis?
Was je niet thuis toen de postbezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een PostNL servicepunt. Het pakket zal na 2 keer aanbieden bij een PostNL servicepunt afgeleverd worden waar je het pakket zelf kan afhalen.

 

Ophalen in winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel Style Boutique in Hilversum. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kan je contact met Style-boutique.nl opnemen via email of telefoon. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn liggen dezelfde dag nog klaar in de winkel. Neem bij het afhalen van je bestelling je bestelbon mee naar de winkel. De bestelbon ontvang je per mail en dient als bewijs van verkoop. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiële afhandeling bij retouren/ruilingen worden via de webshop afgehandeld. Je ontvangt dus geen aankoopbedrag terug in de winkel, maar het betreffende bedrag wordt via Style-boutique.nl teruggestort op je rekening.

Vragen over het bezorgen van een bestelling? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@style-boutique.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.