Vaartweg 24 A, Hilversum + (0)612706373

Retourneren

Retourneren

Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product of je wilt een product ruilen, heb je het recht het product aan Style-boutique.nl te retourneren of te ruilen. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

 

Voorwaarden:

  1. Mocht de aankoop niet aan jou verwachtingen voldoen heb je het recht om artikelentot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Dit kan je melden via de website door het contactformulier in te vullen via de knop contact.

Wij vinden het fijn wanneer je daarbij als volgt te werk zou willen gaan:

  • Meld je retour of ruiling binnen 7 dagen na ontvangst pakket aan via ons contactformulier
  • Vul het retourformulier in en voeg die toe bij je retourpakket
  • Stuur je pakket binnen 7 dagen na aanmelding retour naar ons op.

 

Contactformulier

Bij het retourneren en/of ruilen vul je het contactformulier in onder vermelding van het bestelnummer. Het bestelnummer staat vermeld op de bevestiging die je per email hebt ontvangen. Vul bij opmerking/vraag het artikelnummer van het product in dat je wil ruilen/retourneren en indien mogelijk de reden van retourneren. Na aanmelding ontvang je van ons een retour label, deze plak je op het pakket over de adressticker.

 

Retourzendingen

Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn,
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen,
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd,
  • wanneer de originele labels en hangtags verwijderd, afgebroken en/of afgescheurd zijn.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. We adviseren om het pakket aangetekend te retourneren zodat het pakket traceerbaar is met een track & trace code en verzekerd. Daarom sturen we jou voor de makkelijkheid een retourlabel toe waarvoor de kosten voor jouw rekening zijn. Echter ben je vrij om dit label wel of niet te gebruiken.

 

Omruilingen

Ruilen is enkel mogelijk wanneer het hetzelfde artikel betreft in een andere maat. Wanneer je wenst te ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaald wel zelf de retourkosten bij het postkantoor.

 

Verwerking retour en terugbetaling

Style-boutique.nl zal uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL betaald is of zelf overgeschreven), of opdracht geven aan de creditcardmaatschappij om het bedrag bij te schrijven. Vanaf het moment dat Style-boutique.nl het aankoopbedrag terugstort moet er rekening worden gehouden met 2 a 3 werkdagen verwerkingstijd via het betalingssysteem.

 

Bovenstaande is tevens geldig voor SALE aankopen.

De retourzending kan verzonden worden naar onderstaand adres:

Style Boutique
Vaartweg 24
1211 JJ Hilversum
Nederland

Vragen over het retourneren of ruilen van artikelen?
Vul dan het contactformulier in of mail naar info@style-boutique.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.