Vaartweg 24 A, Hilversum + (0)612706373

About SB

Luxe dameskleding en accessoires

Style Boutique

Style Boutique is THE FASHION HOTSPOT in ’t Gooi voor luxe dameskleding en accessoires! Bij SB staan kwaliteit en een goede pasvorm voorop. Er is een grote voorliefde voor klassieke items met een moderne twist. Bent u op zoek naar specialisme, persoonlijke aandacht of een nieuwe styling dan bent u bij SB aan het juiste adres. Met luxe merken uit Italië word de kwaliteit gewaarborgd. En met personal styling sessies helpen wij u aan een nieuwe elegante en vrouwelijke look.

Because we’ve never seen elegance go out of style!
About me

Naomi Keers

SB heeft op 14 Februari 2017 haar deuren geopend en is opgericht door eigenaresse Naomi Keers. De droom om een eigen boutique te openen was er bij Naomi al van jongs af aan. Een droom die nu eindelijk in vervulling is gegaan. Met Style Boutique wilde zij een nieuw soort boutique oprichten, of eigenlijk een oud soort boutique. Met service zoals we die van vroeger gewend waren maar helaas tegenwoordig niet meer zo vaak tegenkomen.

We need to bring the fun in shopping back!

Overal om je heen is iedereen gehaast, word je snel geholpen zodat ze weer door kunnen naar de volgende. Niemand neemt meer de tijd voor je. Bij Style Boutique gaat dat anders, hier nemen we de tijd voor je. Hier vinden we het leuk om te weten wie de persoon is die bij SB komt. Wij kennen onze klanten en weten wat ze wel of niet zoeken. We helpen met de juiste styling om het beste naar voren te laten komen. De klant loopt onze winkel zelfverzekerder, voldaan en met een glimlach uit.

Italiaans design

Our Qualities

Bij SB staan kwaliteit, een goede pasvorm, uitstraling en vooral plezier voorop. Kwaliteit waarborgen wij met kleding uit Italië, waar niet alleen het design maar ook nog de stof en de kleding zelf gemaakt word. Aan de kledingstukken is het vakmanschap van Italiaanse coupeuses altijd te zien.

Keep your heels, head and standards high!

Wij bij SB geloven er niet in dat iedereen in dezelfde confectiemaat past. Twee personen met een maat 38 zien er nooit exact hetzelfde qua lichaamsbouw uit. Daarom vermaken wij de gekochte kleding kosteloos indien gewenst. Mocht u net een kortere mouw of broekspijp willen dan is dit voor ons geen enkel punt.

Wij adviseren graag

Personal Styling Sessions

Wanneer je om je heen kijkt heeft tegenwoordig bijna iedereen dezelfde uitstraling. We gaan met zijn allen steeds meer voor de comfort look in plaats van elegant en vrouwelijk. Maar wie zegt dat elegant niet ook comfortabel kan zijn? Bij SB zijn wij er trots op om een vrouw te zijn. Wij vinden dan ook niet dat dit in onze uitstraling mag ontbreken. Met onze styling sessies kijken wij naar uw lichaamsbouw, welke kleuren het beste bij uw huid en haar type passen en uiteraard uw persoonlijkheid.

Great styling begins with great personality!

Bent u toe aan een nieuwe elegante en vrouwelijke uitstraling? Zoekt u advies in hoe u dit het beste zou kunnen stylen? Of bent u gewoon benieuwd wat we in nieuwe styling voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een PERSONAL STYLING SESSION !