Vaartweg 24 A, Hilversum + (0)612706373

SB Fashion Event

Style Boutique Hilversum  Look Book   SB Fashion Event

SB Fashion Event

Foto’s gemaakt door: Ger Adrichem Fotografie

SB FASHION EVENT – Fall / Winter 2017 edition.

Zondag 24 september 2017 vond het allereerste SB Fashion event plaats.

Een dag vol luxe, runway shows, goodiebags, huidverzorging, sieraden, hapjes en bubbels. Wat hebben wij genoten van deze dag samen met jullie. De laatste dag met mooi weer in September en wat is het dan leuk om de nieuwste collectie te showen zodat iedereen kan zien hoe je dit real life kan gaan dragen. De nieuwste trends en adembenemende OoH Aah momenten op de catwalk. Wij showden de highlights van de nieuwe collecties van Elisabetta Franchi, Cavalli Class, Cavallaro Napoli en Ermanno Scervino.

 

Maar liefst 12 modellen liepen deze geweldige show. Style Boutique Bedankt graag de modellen, Haarstudio Kayan voor het stylen van de adembenemende kapsels, Lisa Baars voor de Make-up Job, Paulie Pocket voor de eyecatching oorbellen, Cosmo Beauty Center voor het deelnemen op ons event met huidverzorging tips en tricks en Bazs voor het verzorgen van de lunch en de heerlijke hapjes op het event.

 

Heb jij de allereerste editie helaas gemist? Dan hebben we zeer goed nieuws. Door het grote succes van deze dag hebben wij besloten elk aankomende seizoen weer een unieke show neer te zetten. Houd onze website of Events pagina op facebook in de gaten voor het volgende leuke SB Fashion Event.