Vaartweg 24 A, Hilversum + (0)612706373

Daytime evening dress

Style Boutique Hilversum  Look Book   Daytime evening dress

Daytime evening dress

Foto’s gemaakt door: Ger Adrichem Fotografie

STYLE

“Style is wearing an evening dress to McDonald’s, wearing heels to play football. It is personality, confidence and seduction” – John Galliano

 

Deze quote is eigenlijk alomvattend. Waarom hopen op een gepast event om ooit eens je mooie designer jurk te kunnen dragen? Waarom niet gewoon vandaag, omdat het een mooie dag is en de jurk je geweldig staat. Het leuke aan je opdoffen is dat je zelfverzekerder de dag in gaat. Ja de mensen kijken je na maar dat is juist het leuke eraan. Je zal zien dat je veel complimenten krijgt die je in je normale dagelijkse outfit niet had gekregen. Ook worden mensen vrolijk als ze je voorbij zien lopen in die te mooie jurk. Het tovert een glimlach op jou gezicht en die van de mensen om je heen. You know you look good – So why not?!

My Look

Dress // Elisabetta Frachi

Heels // Elisabetta Frachi

Bag // Elisabetta Franchi