Vaartweg 24 A, Hilversum + (0)612706373

Those hot summer days

Style Boutique Hilversum  Look Book   Those hot summer days

Those hot summer days

Foto’s gemaakt door: Ger Adrichem Fotografie

LINNEN

Hoe te kleden voor de warme zomer dagen? En dan bedoelen we echt warm, richting de 25 tot wel 30 graden. Je loopt van binnen naar buiten, Airco vs. geen Airco. Het is heerlijk weer maar helaas geen weekend, er moet gewoon gewerkt worden. Op dit soort dagen staan we vaak in de ochtend voor onze kast met de vraag: wat trek ik vandaag aan? Hoe kom ik deze hitte door zonder te bloot op het werk te verschijnen?

 

Gelukkig heeft deze look daar DE oplossing voor. De jurk en het vest jasje zijn van de SS17 collectie van Ermanno Scervino en doen denken aan de Chanel look. Het turquoise geeft een zomers en vrolijke vibe. De stof is gemaakt van 100% geweven linnen en laat linnen nou uiterst geschikt zijn voor de warme zomer dagen! De stof heeft de eigenschap om veel vocht te kunnen absorberen en ook weer af te voeren. Hierdoor blijft het textiel de hele dag fris aanvoelen. Naarmate het gebruik word de stof zachter, soepeler en sterker. En het heeft een Classy uitstraling! Werk je binnen in de airco dan kan je het jasje dragen om warm te blijven, buiten in de hitte kan deze uit en loop je classy in een mouwloze jurk. DE Ultieme outfit voor de warme zomerdagen!

My Look

Dress // Ermanno Scervino

Jacket // Ermanno Scervino

Bag – Heels // Elisabetta Franchi