Vaartweg 24 A, Hilversum + (0)612706373

classy

A girl should be two things, classy and fabulous

– classy

Velen denken dat het zijn van classy en fabulous om alleen uiterlijk gaat. Dat je er met een dagelijkse blow-out, eye-liner en mooie glimlach bent. Maar het gaat net zoveel om het innerlijk als om het uiterlijk. Classy slaat op het uiterlijk. Fabulous gaat erom dat je jezelf zo goed mogelijk gedraagt. De eerste indruk die je iemand geeft heeft veel te maken met hoe je jezelf presenteert, het eerste wat iemand ziet is de buitenkant. Zorg er daarom voor je dat hier altijd op bent voorbereid. Daarnaast wil je dat de goede en juiste indruk blijft hangen. Zorg er daarom voor dat je jezelf altijd goed gedraagt. Wees nieuwsgierig, leergierig en vooral: Be yourself in your best possible way!