Vaartweg 24 A, Hilversum + (0)612706373

Boss Lady

Boss Lady

You never get a second chance to make a great first impression

Met deze look ben je direct casual chic voor je werkdagen of belangrijke afspraken. Een zwarte body met een subtiel beige randje onder een goed getailleerde beige blazer zorgen voor een Bossy lady look. Afgemaakt met een zwarte skinny jeans en hoogglans hakken word het geheel net iets adembenemender. De jeans zorgt voor een meer casual approach op de zakelijke meetings. Doordat de blouse een body is hoef je jezelf geen zorgen te maken dat deze uit je broek omhoog glijd. De body blijft perfect zitten waardoor je jezelf niet meer om je outfit zorgen hoeft te maken.

My Look

Body // Elisabetta Franchi

Blazer // Cavallaro Napoli

Jeans // Elisabetta Franchi

Heels // Elisabetta Franchi

Bag // Elisabetta Franchi